Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariul PSD: Ciolacu - presedinte interimar, Firea - presedinte executiv, Dâncu - secretar general, Stanescu - primvicepresedinte!

Postat la: 25.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

S-au incheiat alegerile prezidentiale cu victoria "en fanfare" a lui Klaus Iohannis. Dupa infrangerea zdrobitoare, Viorica Dancila a anunta ca nu va demisiona si ca daca e sa "faca pasul inapoi" o va face doar dupa ce un congres al PSD ii va cere acest lucru, dat fiind ca a fost aleasa tot prin congres.

Deja Vioricai Dancila i se cere sa demisioneze. Marcel Ciolacu, seful Camerei Deputatilor, si principalul pretendent la pozitia de sef al social-democratilor, a spus ca rezultatul este unul dezatruos si ca partidul trebuie reformat. Gabriela Firea a sarit si ea la beregata Vioricai Dancila, acuzand intre altele si folosirea lui Gabriel Oprea in campanie si, alturi de alti lideri, faptul ca a fost facut pe ascuns vicepresedinte. O alta voce critica a fost si cea a senatorului Nicolae Badalau.

Marti este programat un Comitet Executiv al PSD, de la orele 18,00, urmand ca la aceasta intalnire social-democrata sa "curga sange". Viorica Dancila, spun susrsele Ziuanews, urmeaza sa fie fortata sa-si dea demisia, context in care Marcel Ciolacu ar urma sa fie presedinte interimar al partidului. Tot pe fondul acestui "interimat", Gabriela Firea va deveni presedinte executiv, Paul Stanescu primvicepresedinte, iar Vasile Dâncu secretare general. Nicolae Badalau, amic cu Ciolacu si Stanescu, ar fi printre vicepresedinti.

Pana la finele anului ar urma ca PSD sa convoace un congres extraordinar care sa numeasca noua conducere definitiva a partidului si care sa traseze noile directii ale PSD in anul electoral 2020, precum si lupta din opozitie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE