Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariu apocaliptic prevăzut de autoritățile britanice în legătură cu penele de curent. Zile intregi de blackout!

Postat la: 10.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marea Britanie se așteaptă la mai multe zile în timpul iernii în care vremea rece s-ar putea combina cu lipsa de gaze, ceea ce ar putea duce la pene de curent organizate pentru industrie și chiar pentru gospodării.

Conform "scenariului cel mai pesimist" al guvernului, Marea Britanie s-ar putea confrunta cu un deficit de capacitate de energie electrică care să totalizeze aproximativ o șesime din cererea de vârf, chiar și după ce centralele pe cărbune de urgență vor fi pornite. Conform acestei perspective, temperaturile sub medie și importurile reduse de electricitate din Norvegia și Franța ar putea duce, în ianuarie, la patru zile în care Marea Britanie ar putea fi nevoită să declanșeze măsuri de urgență pentru a conserva gazul, relatează bloomberg.com.

Scenariul "nu este ceva ce ne așteptăm să se întâmple", a declarat într-o declarație Departamentul guvernamental pentru afaceri, energie și strategie industrială. "Gospodăriile casnice, întreprinderile și industria pot fi încrezători că vor primi energia electrică și gazele de care au nevoie".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE