Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal in direct la Antena 3: Mihai Gâdea a dat afară din studio un invitat

Postat la: 29.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, l-a dat afară pe Ionel Dancă din studio, după ce au avut un schimb de replici contradictorii.

Purtătorul de cuvânt al PNL l-a contrazis pe Gâdea cu privire la unele declarații pe care le-a făcut în legătură cu declaraţia şefei ÎCCJ despre ratificarea Convenţiei pentru Drapturile Omului. După ce realizatorul tv a spus că actual preşedinte al Curţii Supreme a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în mandatul Rodicăi Stănoiu, liberalul l-a contrazis spunând că este „o manipulare specifică Antena 3".

"Tăiaţi-i microfonul. Puteţi să rămâne sau puteţi pleca", a spus mai întâi Gâdea după care i-a cerut invitatului său să părăsească studioul. "Ieșiți afară! Afară, nu auziți?". Dancă se pregătea să plece în momentul în care Gâdea l-a repezit amenințându-l că va chema bodyguarzii. "Vreţi să vă scot cu bodyguarzii?", a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă îi repeta „Distrugeţi o ţară!".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE