Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal despre ingrijitoare in Austria: Diplome false și "mafia românească"

Postat la: 05.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O româncă, o îngrijitoare, aduce acuzatii foarte grave. Atotputernică și autodeclarată reprezentanta îngrijitoarelor românce din Austria, branșă în care lucrează peste 20 de mii de români, a ajuns, printr-o conjunctură nefericită, să vorbească în fața microfoanelor de la ORF (televiziunea de stat austriacă) despre "mafia românească" a îngrijitoarelor.

Acuză faptul că româncele au diplomele cumpărate sau false, ajung să muncească în Austria forțate de agențiile de recrutare și sunt furate la salar, după cum se arată în articolul publicat de cotidianul Kurier. Pe grupurile de pe rețeaua de socializare Facebook, unde scriu îngrijitoarele românce, Elena Popa este acuzată de faptul că strică, prin declarațiile sale, imaginea îngrijitoarelor care muncesc cinstit, ba mai mult, încă o dată este defăimată imaginea românilor, bineînțeles că tot de un român. Pentru a mai salva ce se mai poate salva din imaginea lor, îngrijitoarele au început strângerea de semnături pentru a prezenta presei austriece o scrisoare prin care să își arate dezacordul față de autointitulata reprezentantă, iai în același timp să atragă atenția că această branșă muncește 24 de ore pe zi, nu doar în timpul campaniei electorale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE