Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Satenii din Sacele au returnat bunurile din masina lui Razvan Ciobanu. Politistii au ramas fara cuvinte

Postat la: 01.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unele dintre cele mai noi informatii din ancheta deschisa dupa moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu au legatura cu bunurile furate de cativa sateni din masina pe care designerul o conducea.

Printre lucrurile returnate de localnicii din Sacele, judetul Constanta, se numara si o biblie. Va reamintim ca ieri, trupul creatorului de moda a fost depus la capela Cimitirului Progresul din Bucuresti, iar maine, el va fi condus pe ultimul drum. Politistii au declarat ca mai multe persoane au venit la sediul Politiei Sacele, localitate pe a carei raza s-a produs accidentul tragic, si au adus o Biblie si mai multe sticle, pe care le-ar fi gasit dupa ce masina pe care a condus-o designerul a fost ridicata de o platforma. Potrivit oamenilor legii, unele dintre sticlele predate contineau diverse lichide, apa sau sucuri, dar nu alcool, au subliniat anchetatorii. Acestia spun ca toate obiectele importante pentru mersul anchetei, respectiv acte, documente sau bani, fusesera deja ridicate din autoturism inainte ca acesta sa fie preluat pe platforma.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE