ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Sărut pasional între Macron și ministrul francez al sportului, chiar la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Gestul a stârnit mare vâlvă

Postat la: 31.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotografiile cu ministrul sportului al lui Emmanuel Macron sărutându-l aproape de gât la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice au provocat agitație în Franța, informează The Telegraph.

Gabriel Attal, prim-ministrul lui Macron, poate fi văzut uitându-se în altă parte în timp ce Amélie Oudéa-Castéra, 46 de ani, îl îmbrățișa pe președintele francez.

„Attal nu știe unde să se uite", a subliniat un comentator.

„Francezii s-au îndrăgostit de Jocuri", a declarat Oudéa-Castéra pentru CNews, după ce 85 la sută au declarat că au văzut ceremonia de deschidere ca pe un triumf. Un procent similar a considerat că Jocurile Olimpice în general au fost un succes.

„Se va vorbi despre asta în următorii 100 de ani", a adăugat Macron după ceremonia de deschidere.

Evident copleșită de emoție, Oudéa-Castéra, fostă jucătoare profesionistă de tenis, s-a îmbrățișat strâns cu președintele în vârstă de 46 de ani, stârnind controverse în presa franceză și pe internet.

Madame Figaro, revista franceză care a atras atenția pentru prima dată asupra fotografiei, a numit-o un „sărut curios" și a subliniat că ministrul „știe cu siguranță cum să facă lumea să vorbească despre ea".

Midi Libre a scris: „După ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, presiunea a dispărut, făcând loc euforiei. Într-o explozie de bucurie, ministrul sportului Amélie Oudéa-Castera și președintele Emmanuel Macron s-au sărutat. Sărutul a stârnit mare vâlvă".

Comentatorii online au fost, de asemenea, rapizi în a detecta o potențială controversă. „Ce este acest sărut între Oudéa și Macron?!", a scris un comentator. „Lui Brigitte nu-i va plăcea", a scris altul.

Unii au fost mai critici. „Mi se pare indecentă această fotografie, nu este demnă de un președinte și un ministru".

"Woah! Asta numesc eu team building.", a spus altul.

Alții au indicat alte fotografii cu ea sărutând sportivi în mod similar, insistând că era doar pasionată de Jocuri.

Ministrul Oudéa-Castera a reușit să stârnească mai multe controverse în ultimele luni. Macron i-a încredințat dubla responsabilitate de ministru al sportului și al educației, dar a fost nevoit să renunțe la acest din urmă post după ce a provocat revoltă spunând că și-a scos fiica de la o școală primară de stat și a trimis-o la una privată exclusivistă din cauza unei „lipse cronice de profesori suplinitori".

Înaintea Jocurilor, Oudéa-Castera a apărut într-un costum de neopren complet, cu o șapcă de baie, și s-a scufundat în Sena pentru a demonstra că aceasta este sigură pentru înot.

Cu toate acestea, proba masculină de triatlon programată să aibă loc marți dimineață a trebuit să fie amânată din cauza poluării. Furtunile prognozate pentru marți seara amenință să anuleze complet evenimentul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE