Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a drogat, s-a speriat din cauza halucinațiilor și a fugit la poliție. Cum s-a terminat aventura penală a femeii

Postat la: 27.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O brașoveancă, în vârstă de 30 de ani, a consumat droguri alături de un bărbat, însă s-a speriat de halucinațiile pe care i le-au provocat substanțele interzise, a fugit și s-a oprit la poliție. Cei doi au consumat droguri într-o zonă limitrofă, unde au ajuns pentru a „purta diverse discuții", precizează IPJ Brașov.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 24 octombrie, femeia de 30 de ani, din orașul Victoria, ar fi acceptat să meargă cu un bărbat, din aceeași localitate, cu autovehiculul pe care îl conducea, într-o zonă limitrofă orașului pentru a purta diverse discuții. În acest cadru, cei doi ar fi consumat substanțe interzise, ceea ce i-a creat femeii stări de halucinație, în urma cărora s-a speriat și a fugit pe jos", potrivit polițiștilor.

„În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a evidențiat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu efecte psihoactive", susține sursa citată. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE