Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusia susține că SUA ar putea folosi țânțari modificați genetic pentru a lansa un atac biologic asupra trupelor lor

Postat la: 05.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politicienii ruși au discutat public despre un presupus "proiect al Pentagonului" de a lansa țânțari infectați asupra trupelor lor. Potrivit rapoartelor, aceștia au dezbătut un răspuns adecvat la proiectul "Insectele aliate", în care se presupune că America ar fi apelat la sprijinul insectelor.

Parlamentarii cred că oamenii de știință lucrează la modul de a infecta insectele cu viruși mortali care, susțin ei, pot, dacă sunt lansați, să infecteze milioane de oameni.

Imagini cu Irina Yarovaya, deputat de la Kremlin și șef al Comisiei parlamentare pentru securitate, care îi anchetează pe oficiali, au fost difuzate pe scară largă pe rețelele de socializare.

GBNews raporteazăÎn înregistrarea video, Yarovaya spune: "Voi numi doar un proiect elocvent al Pentagonului, numit Allied Insects, care urmărește să rezolve problema transferului de viruși și agenți patogeni modificați genetic către astfel de insecte".

O Yarovaya nervoasă îi întreabă pe experți: "Cum evaluați aceste riscuri și amenințări? Cum suntem pregătiți?"

Subliniind importanța subiectului, Yarovaya adaugă: "Așteptăm propuneri specifice din partea dumneavoastră pentru a dezvolta soluții sistemice suplimentare pentru a asigura securitatea economică a țării noastre."

Această declarație aberantă vine în urma alarmismului lui Igor Kirillov, șeful trupelor ruse de protecție împotriva radiațiilor, substanțelor chimice și biologice.

Într-o acuzație extraordinară, luna trecută, înaltul oficial de la Kremlin a afirmat că SUA ar fi distrus barajul Kakhovka din sudul Ucrainei ca parte a unui plan de control al țânțarilor.

Kirillov a declarat: "Inundarea regiunii Kherson, planificată de regimul de la Kiev, poate complica situația, inclusiv în ceea ce privește infecțiile cu arbovirus.

"După o scădere a nivelului apei, este posibil să se formeze focare de boli transmise de țânțari, în primul rând febra West Nile.

"Nivelul tehnic ridicat al pregătirii SUA pentru utilizarea vectorilor infectați este evidențiat de un brevet pentru o dronă concepută pentru a răspândi în aer țânțari infectați."

El a adăugat: "Conform descrierii, drona trebuie să livreze un container cu insecte într-o anumită zonă și să le elibereze.

"Atunci când sunt mușcați, țânțarii pot infecta personalul militar cu o infecție periculoasă, cum ar fi malaria."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE