Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Romania se va confrunta cu un val de aer polar! Temperaturile vor fi...

Postat la: 15.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un val de aer polar vine deasupra Romaniei, incepand cu saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea chiar si cu 10 grade in unele regiuni. "O masa de aer rece, care a afectat deja zona de nord a tarii, se va deplasa si va determina scaderea valorilor termice si in jumatatea sudica. Astazi, temperaturile maxime se vor situa in jur de 21-29 de grade, iar temperaturile minime, la noapte, vor cobora pana in jurul valorii de zero grade, in depresiuni.

Luni se asteapta o usoara incalzire in majoritatea regiunilor, se vor inregistra temperaturi de 30 de grade. Incepand de marti, o masa de aer rece va afecta din nou teritoriul tarii noastre si va determina o racire, o scadere a valorilor termice care vor cobora sub normele caracteristice pentru aceasta perioada, in jumatatea nordica a tarii. In regiunile sudice temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada", a spus Alina Serban la Antena 3.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE