Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România trebuie să se pregătească pentru a primi masiv migranți din Europa de Vest

Postat la: 14.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Funeriu, fost ministru al educației, care are și cetățenie franceză, lansează un avertisment surprinzător. Funeriu susține că țara noastră va deveni în curând un refugiu pentru cetățeni din Europa Occidentală.

„România trebuie să se pregătească pentru a primi masiv migranți din Europa de Vest. În special nemți, francezi, belgieni, olandezi, britanici. Şi, desigur, români bine orientați care sunt, acum, peste hotare. Va fi, în curând, un val fără precedent, mai ales din rândul cadrelor înalt calificate. Cred că trebuie să încurajăm această tendință, care va crește exponențial", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Avertismentul fostului ministru vine pe fondul frământărilor sociale tot mai puternice din societățile occidentale, după valurile de imigrație din țări musulmane, dar și a unor politici oficiale deficitare, inclusiv în domeniul educației. Cu siguranță acest val de imigranți va cuprinde cu precădere refugiați din țările musulmane, pe care Occidentul nu-i mai dorește.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE