ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




România Generatiei Z: tinerii sunt inadaptați, nu vor să urmeze studii superioare si nu pot intereactiona in afara spatiului virtual

Postat la: 24.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un studiu recent a scos la iveală că aproximativ 29% dintre tinerii din Generația Z, din România, nu vor să urmeze studii superioare, fiind, de asemenea, incapabili să interacționeze în afara spațiului virtual.

Un studiu scoate în evidență că aproximativ 29% dintre tinerii care fac parte din Generația Z, născuți în perioada 1997-2012, din România, nu vor să urmeze studii superioare, iar 20% dintre aceștia vor să devină antreprenori.

Crescuți, în mare măsură, în era digitală, tinerii dau dovadă de toleranță scăzută față de frustrare și monotonie, dovedindu-se incapabili, de cele mai multe ori, să interacționeze în afara spațiului virtual.

Deși Generația Z a beneficiat de tehnologie încă de la naștere, aceasta ar putea să amplifice sentimentele de inadecvare și nevoia de validare, alimentând anxietatea și depresia.

Se propune, în egală măsură, crearea unei culturi organizaționale care să sprijine dezvoltarea personală și emoțională a tinerilor, care să contribuie la succesul pe termen lung al companiilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE