Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Chioveanu, președintele ANSVSA, a deschis război cu toată lumea

Postat la: 16.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), "condusă" de liberalul Robert Chioveanu, stă pe un butoi cu pulbere! Numit de un an de către Ludovic Orban, Chioveanu este într-un răboi permanent cu directorii din subordine, susțin sursele din ANSVSA.

Directorii care au câștigat prin concurs sunt amenințați cu epurarea. Sau că vor fu mutați dintr-un județ într-altul dacă nu pleacă de bună voie. Recent, Colegiul medicilor veterinari a cerut Corpului de control al Primului-ministru să controleze sistemul de plăți al subvențiilor către medicii veterinari de liberă practică. Președintele ANSVSA dă vina pe funcționari, cărora le-a cerut imperativ, să încalce legea! - spun surse din ANSVSA. Pentru că nu se supun, îi hărțuire, ba chiar îi mută din birouri. Nu demult a cerut sprijinul poliției ca să o mute din birou pe directoarea economică. Timp de trei zile femeia a stat pe holuri, deoarece președintele i-a încuiat ușa. Plățile sunt blocate pentru că președintele este în război cu toată lumea. La conducerea instituției s-au perindat mulți președinți numiți politic, dar niciunul nu a provocat atâtea pagube instituției, prin lipsa de relaționare cu subordonații, sunt de părere cei din instituție. ANSVSA se află în directa subordonare a Primului-ministru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE