ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Ritualurile zilnice ale lui Putin, descrise în cartea opozantului Navalnîi: Se trezește la 10, își lasă miniștri să aștepte și șase ore

Postat la: 17.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Informații despre ritualurile zilnice ale președintelui Vladimir Putin apar în cartea opozantului rus Aleksei Navalnîi, "Patriot. Memorii".

Dizidentul rus a așternut pe hârtie memoriile sale din închisoare, acolo unde executa o pedeapsă de 19 ani pentru acuzații de „extremism". Cartea sa va fi lansată pe 22 octombrie în Franța, SUA, Marea Britanie, Spania, Germania și România.

În fragmentul publicat joi, 17 octombrie, de Libertatea, fostul opozant rus vorbește despre obiceiurile zilnice ale dictatorului rus:

"Putin, după cum știți, doarme până la ora 10 dimineața, apoi înoată în piscină și mănâncă brânză de vaci cu miere.

Dar pentru mine ora 10 este ora prânzului, pentru că munca începe la 6.40. (...) După muncă, mai stau câteva ore pe o bancă de lemn sub un portret al lui Putin. Asta se numește „activitate disciplinară"".

(...) Putin îi lasă pe miniștri să stea în sala de așteptare timp de șase ore, iar avocații mei trebuie să aștepte cinci sau șase ore pentru a mă vedea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE