Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Revolta Estului: Bulgarii doresc, în majoritate, crearea unui spațiu comun european alături de România!

Postat la: 09.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bulgarii nu mai suportă să fie luați la mișto de occidentali, iar votul negativ privind Schengen a produs mare supărare la Sofia.

Președintele Rumen Radev spune că securizarea frontierelor externe ale UE este imposibilă fără admiterea Bulgariei în spațiul Schengen, în timp ce oamenii de rând sunt de părere că Bulgaria este privită ca o țară de mâna a doua.

Mass-media din țara vecină a luat realizat un sondaj de opinie, la care cititorii au fost invitați să răspundă la întrebarea dacă „Ar trebui desființată granița dintre Bulgaria și România". O majoritate covârșitoare, 68%, a răspuns că este de acord, 21% o resping, 4% nu se pot decide, iar 8% dintre bulgari susțin că nu le pasă, scrie ziarul Puterea, citând Fakti de la Sofia.

Să desființăm podul, cât timp ne vor mai ține ocupați cu gogoașa Schengen sau ipocriții europeni ne consideră o țară de mâna a două sunt doar câteva din comentariile celor care au participat la acest sondaj.

Preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, spune că este „total ilogic" ca Bulgaria şi România să rămână în afara spaţiului Schengen în mijlocul unei crize de securitate europeană, referindu-se la invazia Rusiei în Ucraina.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE