Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Revista germana "Stern" publica o coperta care i-a scandalizat pe mulți: "Se pregateste o noua religie concepută de Cartelul Global Medical"

Postat la: 27.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea mai populară revistă a Germaniei - "Stern" -, publica numărul de Crăciun o imagine destul de socanta, care a starnit aprige controverse. "Stern" (trad. "Steaua") înfățișează cei trei magi (regi) de la rasarit prezentând un flacon imens de vaccin anti-Covd de la compania Pfizer/ Biontech pentru pruncul Iisus, Fiul lui Dumnezeu.

Cei mai mari critici ai acestei "idei" publicistice afirma ca prin coperta respectiva se inoculeaza ideea pentru "o nouă religie mondială concepută de Cartelul Global Medical". Mai mult ca vaccinul Pfizer/ Biontech ar fi dat cu binecuvantarea lui Iisus, "un dar care e infatisat spre aprobare lui Dumnezeu". Adeptii acestei terorii si care au atacat "Stern" mai afirma: "Noua religie însușește iconografia creștină: povestea coperții lui Stern pare să semnaleze că vaccinologii renunță la argumentele științifice, prezentând lucrurile ca pe o nouă religie. Siguranța vaccinului și eficacitatea sunt acum dogmă. Întrebările nu sunt permise. Supunerea este datorie religioasă. Vaccinarea este sacramentul central al noului crez. Cei care refuză vaccinul sunt ereticii; cuvintele lor periculoase trebuie cenzurate." Pe coperta incriminata, cei de la publicatia germana popularizeaza: "Un act de caritate: Vaccinarea. Asta-i ceea ce trebuie să știi acum!" si un alt titlu: "Libertatea fără responsabilitate nu mai poate exista!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE