Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Restaurante pustii în București în prima zi de la introducerea certificatului verde

Postat la: 26.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Restaurantele din Capitală au fost aproape goale sâmbătă, 25 septembrie, având în vedere că pot primi la masă doar clienți care fac dovada vaccinului, a unui test negativ sau a trecerii prin boală.

Cu această ocazie, în centrele comerciale, zonele de servire ale restaurantelor și ale cafenelelor au fost mult mai bine delimitate, astfel încât să aibă acces doar cei care s-au vaccinat, au un test COVID-19 negativ sau sunt trecuți prin boală. "Am vaccinul, certificatul verde, mi-au scanat telefonul. Poate dacă mai multă lume ar face acest pas, să se vaccineze, am scăpa de toată mascarada asta, să îi zic așa, mai repede", a declarat, pentru Digi24, un tânăr.

"Am certificatul verde din vară. Nu văd nimic discriminatoriu, așa mi se pare normal", a afirmat altul. Certificatul verde nu este cerut în momentul în care este comandată mâncarea. Majoritatea clienților iau produsele la pachet, a mai informat Digi24.

"Se simte și în încasări și la numărul de persoane care ne trec pragul. Clienții nu sunt obișnuiți cu această procedură. În mare parte nu știu. O parte refuză să prezinte certificatul. Am întâlnit situații în care erau grupuri mai mari de 7-8 persoane. Șase au prezentat certificat, o persoană nu avea. A fost destul de dificil, le-am spus că nu se poate să rămână în interior. Unii au ales să rămână și alții au plecat", a declarat un patron de restaurant.

De asemenea, Certificatul verde de vaccinare este obligatoriu și pentru accesul în săli de spectacol și concerte, la cinematografe, în săli de sport și pentru participarea la conferințe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE