Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regina Elisabeta a II-a la fotografia de grup de la summitul G7: "Ar trebui sa aratam ca si cum ne-am simti bine?"

Postat la: 12.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regina s-a intalnit vineri, 11 iunie, cu presedintele american Joe Biden sub baldachinul celei mai mari paduri tropicale indoor, la Eden Project, unde a gazduit o receptie pentru liderii din Grupul celor Sapte, prezenti in Marea Britanie la un summit de trei zile, scrie Reuters.

Regina Elizabeth a II-a a pozat alaturi de liderii lumii la Cornwall. Potrivit BBC, intalniri precum G7 pot fi stanjenitoare uneori, cu lideri ai lumii pusi sa pozeze in fata camerelor un timp indelungat. Reginei Marii Britanii nu i-a fost teama sa schimbe starea de spirit si l-a intrebat pe premierul Boris Johnson daca "ar trebui sa aratam ca si cum ne-am simti bine".

"Da", a raspuns premierul britanic Boris Johnson. "Ne bucuram in ciuda aparentelor". Suverana, 95 de ani, a fost insotita de fiul sau si printul mostenitor Charles si sotia acestuia Camilla, precum si de nepotul ei, printul William, si sotia acestuia, Kate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE