Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reactia MAE, dupa ce premierul bulgar a spus ca turistii romanii aduc pesta porcina in Bulgaria

Postat la: 04.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Afacerilor Externe isi manifesta "surprinderea si dezamagirea" pentru modul in care premierul bulgar, Boiko Borisov, s-a referit la turistii romani despre care a spus, potrivit presei, ca ar aduce pesta porcina in tara sa.

"Dincolo de argumentele tehnice ce vor fi oferite de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru a raspunde la afirmatiile nefericite ale premierului Bulgariei, Boiko Borisov, nu putem sa nu ne manifestam surprinderea si dezamagirea pentru modul in care premierul bulgar s-a referit la turistii romani, mai ales in conditiile in care acestia contribuie substantial la PIB-ul Bulgariei", se arata intr-o declaratie a MAE, postata pe Facebook.

Potrivit Radio Romania Actualitati, Boiko Borisov a declarat: "Sunt sigur ca turistii romani au adus pesta porcina in Bulgaria. Zilnic, 5.700 de automobile intra prin podul dunarean. Nu avem ce face, au bani oamenii. Se plimba, mananca si arunca gunoaie, iar noi curatam, curatam".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE