Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un barbat care a violat-o pe Luiza Melencu dupa ce a fost rapita de Dinca a fost retinut

Postat la: 27.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DIICOT au retinut azi un barbat acuzat ca a violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca, a anuntat Giorgiana Hosu, procuror sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

"Procurorii DIICOT au retinut un inculpat acuzat de infractiunea de viol, pedepsita cu inchisoare de la 5 la 12 ani. Inculpatul a intrat in atentia DIICOT de la inceputul preluarii cazului Caracal. Au fost administrate probe suficiente pentru a formula acuzatii oficiale fata de acesta.

Astfel, la 14 aprilie, in jurul orei 12.00, dupa ce a rapit-o pe Melencu Luiza, Gheorghe Dinca a transportat-o la domiciliu, unde a fost surprins de inclupatul retinut azi. Facea parte din anturajul lui Dinca si era folosit la anumite munci in gospodarie. Inculpatul retinut i-a cerut sa ii permita si lui sa intretina relatii sexuale cu Melencu Luiza. Dinca a fost de acord si cei doi au violat-o pe tanara lipsita de libertate", a declarat Giorgiana Hosu.

Procurorul sef adjunct al DIICOT a precizat ca barbatul retinut azi este o persoana fara ocupatie, fara venituri, fara domiciuliu si este cunoscut ca fiind consumator de bauturi alcoolice.

"Acest inculpat nu e cunoscut cu antecedente penale. Nu exista niciun indicii ca este complice, nu e instigator sau coautor la faptele pentru care a fost pusa in miscarea actiunea penala fata de Dinca", a mai afirmat Giorgiana Hosu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE