Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Raspunsul la epidemia de morți subite: O carte fulminantă a expertului Edward Dowd!

Postat la: 07.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorul cărții, Edward Dowd, a lucrat pe Wallstreet și în 2002 s-a angajat al BlackRock-ului, în 2004 fiind promovat director.

În cei 10 ani petrecuți acolo a generat un plus de 12 miliarde $ (de la 2 la 14 miliarde) pentru Growth Fund pentru că reușea să analizeze și să depisteze trenduri de foarte timpuriu. În 2021 se retrage de pe Wallstreet și începe să studieze fenomenul morților subite în rândul cetățenilor tineri americani, segment de populație care asigură forța de muncă a Americii.

În prefața scrisă de Robert F Kennedy Jr., Edward este citat spunând următoarele cuvinte: "Din februarie 2021 până în martie 2022 milenialșii au avut parte de un echivalent al războiului din Vietnam, cu peste 60000 de decese excedentare. Războiul din Vietnam a durat 12 ani și a avut același număr de morți în rândul cetățenilor tineri și sănătoși pe care l-am avut în cele 12 luni pandemice."

Totul despre carte AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE