Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rafila îl contrazice pe Jurma: "Vestitorul Apocalipsei Covid" o ține însă pe a lui!

Postat la: 06.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Erijat în specialist în evoluția pandemiei de coronavirus, cercetătorul Octavian Jurma deplânge de aproape patru luni renunțarea la restricțiile anti-COVID. Odată cu revenirea trendului ascendent al cazurilor noi de COVID-19, Jurma pare să-și fi regăsit menirea de „influencer", vestitor al Apocalipsei.

Cea mai nouă „ispravă" a ilustrului cercetător, prea puțin cunoscut în lumea oamenilor de știință și mult prea prezent în peisajul media, este un atac la Ministerul Sănătății, despre care afirmă face recomandări fără să le respecte. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a susținut luni o conferință de presă în care, printre altele, a recomandat purtarea măștii de protecție în spațiile închise aglomerate. Rafila își făcuse apariția la confeință purtând el însuși o mască, pe care a dat-o jos cât timp a vorbit.

„Am venit aici cu mască, tocmai pentru că dorim să dăm un semnal. Nu avem niciun caz de COVID în minister, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim precauți", a afirmat ministrul Rafila, în conferința de presă. Aceste detalii i-au scăpat însă cercetătorului Jurma, pentru că după doar câteva ore deplângea din nou lipsa restricțiilor și felul în care Ministerul Sănătății se raportează la pandemie.

„Din pacate conferinta de presa a fost organizata pentru a linisti negationistii nu romanii responsabili. Nu se va lua nici o masura de limitare a circulatiei virusului desi chiar Ministerul Sanatatii se asteapta la 10.000 de cazuri pe zi. Exista recomandari dar nici la ministerul sanatatii nu sunt respectate, dupa cum ne asigura chiar ministrul sanatatii", a scris Jurma pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE