Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Raed Arafat: "Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze!"

Postat la: 16.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Raed Arafat a lansat sâmbătă un apel la mass media, în special la televiziuni, să nu mai promoveze personale care pledează împotriva vaccinării, cu tot respectul față de libertatea de exprimare. "Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni", a declarat șeful DSU.

Acesta a insistat că aceste voci trebuie cenzurate pentru că dezinfomează și manipulează lumea, cu efecte grave, acuzându-i de iresponsabilitate. "Acum, tot respectul pentru libertatea de exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze", a declarat Arafat. Și vineri, medicul Raed Arafat, şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă, a avut o altă pledoarie similară și le-a propus românilor un "exerciţiu de imaginaţie" despre cei care dau sfaturi anti-vaccinare: "Imaginaţi-vă că aceşti oameni sunt îmbrăcaţi în halat de chirurg, cu bisturiul în mână. I-aţi lăsa să vă opereze, să vă opereze copilul? Nu cred. Şi atunci de ce îi lăsaţi să vă propună soluţii despre vaccinare?"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE