Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rachiu solar: "Nici nu mai fac foc, doar ţin cazanele de rachiu în soare!"

Postat la: 05.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Luna lui Cuptor", a adus temperaturi specifice; altfel spus, e caniculă; despre cum fac faţă căldurii românii, acasă sau în concediu, în cele ce urmează:

"Marea a fost mult mai curată în acest an, că n-am mai înghiţit alge, carcalaci sau pene!" spun nişte compatrioţi aflaţi pe litoral, care au intrat în apă cu măştile la gură; de aceeaşi părere sunt şi cei care s-au scăldat în piscine. / * Alţi cetăţeni au preferat să intre în piscină cu măşti de scufundat; primii doi au găsit pe fund beri puse la răcit, al treilea a descoperit un slip bărbătesc şi un crap chinezesc, iar al patrulea a leşinat după ce a văzut ceva, încă nu se ştie ce. / * În această vară, speriaţi de coronaviruşi, foarte mulţi români au preferat să meargă la Mamaia; bucuroasă de oaspeţi, ea le-a tăiat o găină şi a gătit-o, în timp ce Tataia a scos vin din beci. * Balta din Hămesiţi s-a înfierbântat ca pe plită; localnicii au aruncat în ea rădăcini, orez şi verdeţuri, iar seara au luat acasă, cu oalele, borş de peşte proaspăt. Unul a găsit în oală şi o pereche de patine. / * Şi sătenii din Machitori sunt tare bucuroşi de caniculă, fiindcă nici n-a mai fost nevoie să facă focul sub căzănele, doar şi-au băgat pufoaicele în ele, apoi le-au scos în curte, să stea la soare. / * De când a dat căldura, Romeo Pastă transpiră tare în fiecare noapte; el a calculat că, dacă mai durează canicula, va dispărea de tot prin septembrie! / * Câţiva reporteri de televiziuni au fost trimişi să arate în direct că pot prăji ouă pe maşini şi le pot mânca; patru au luat de pe maşini coronaviruşi iar al cincilea găinaţ. / * Deoarece a aflat că există "coronaviruşi de apă", un român aflat la mare a renunţat să se mai scufunde cu setul special; acum el foloseşte labele de înot drept tăvi pentru adus beri şi tubul de respirat drept pai pentru băut berile! / * Mulţi cetăţeni din toată ţara sunt mulţumiţi: în sfârşit, caloriferele din apartamentele lor sunt calde, la temperatura camerei! / * O partidă de polo care trebuia să se ţină alaltăieri a fost amânată, fiindcă apa din bazin îi frigea pe jucători unde-i pielea mai subţire!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE