Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răsturnare de situație în cazul polițistului din Olt împușcat în cap în ianuarie 2018. Iubita lui a fost reținută pentru omor!

Postat la: 10.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alina Gheorghe, iubita polițistului Bogdan Dumitrescu de la SCCO Olt, care a murit după ce a fost împușcat în cap în ianuarie 2018, a fost reținută pentru omor. Tânăra de 27 de ani ar fi știut faptul că pistolul era încărcat.

În consecință, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis schimbarea încadrării juridice a faptei pe care ar fi comis-o Alina Gheorghe. „Schimbarea încadrării juridice a fost determinată de ansamblul materialului probator administrat în cauză, până în acest moment procesual, şi care relevă că inculpata a acţionat trăgaciul în mod conştient, voluntar, deşi, în momentele imediat premergătoare, fuseseră ejectate 3 tuburi cartuş din pistol, astfel încât, avea cunoştinţă de faptul că exista posibilitatea foarte mare să mai fie gloanţe în armă. Astfel că, suspecta a prevăzut rezultatul faptei sale şi, deşi nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui, săvârşind infracţiunea, cu intenţie indirectă", se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, conform Jurnalul Olteniei.

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2018, polițistul Bogdan Dumitrescu a fost împușcat în cap, cu propriul pistol, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Slatina. Bogdan și Alina Gheorghe aveau o relație de puțin timp, iar în noaptea în care s-a produs tragedia fuseseră în vizită la niște prieteni, unde au mâncat și au consumat băuturi alcoolice. După ce s-au întors acasă, polițistul de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt a fost împușcat în cap, din spate, de iubita lui. Bogdan Dumitrescu a fost transportat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost operat de trei ori. La un moment dat, starea tânărului de 32 de ani s-a îmbunătățit, iar familia a luat în calcul ca el să fie transferat la o clinică în străinătate, fapt care nu s-a întâmplat. La sfârșitul lunii aprilie 2018, polițistul Bogdan Dumitrescu a murit, după ce a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE