Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răsturnare de situație în cazul celor cinci membri ai unei familii, uciși într-o casă din Argeș: Din anchetă reiese că nu au fost înjunghiați!

Postat la: 09.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei 5 oameni, printre care şi un copil, care au fost găsiți morți într-o casă din Bascov, lângă Piteşti, nu au fost înjunghiați, ci omorâți prin violență.

„În urma cercetărilor la fața locului, victimele au fost găsite cu urme de violență, nefiind vorba despre înjunghiere. Au fost lovite cu un obiect contondent. Cercetările sunt, încă, în desfășurare", informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiți morți, marți, într-o locuință din Bascov, județul Argeș.

Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunța că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedați: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat. Surse judiciare au confirmat sesizarea, cele 5 victime fiind decedate. Din cercetări a reieșit că la locuința reclamantului mai locuia și fratele soției acestuia, cu afecțiuni psihice.

Imediat după sesizare, suspectul principal a fost depistat de către polițiști. „Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș", informa IPJ Argeș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE