Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răsturnare de situație după ce UBER a fost interzis în România

Postat la: 26.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

UBER a fost interzis în Cluj, începând de vineri, 26 aprilie. Decizia a fost luată de Curtea de Apel, care a dat dreptate taximetriştilor. Compania însă a anunțat că aplicația va putea să funcționeze în continuare.

Judecătorii de la Tribunalul Specializat au păstrat decizia instanței de fond, transmite stiridecluj.ro. Procesul a fost intentat în urmă cu doi ani, de companiile de taxi, nemulţumite de serviciul de ride-sharing. Uber a transmis o reacție pentru Știrile PRO TV, în care transmite că decizia este „dezamăgitoare".

„Decizia este dezamăgitoare, însă dorim să-i asigurăm pe pasagerii și pe șoferii parteneri care se bazează pe Uber în Cluj că aplicația poate continua să funcționeze. Între timp, am schimbat modul în care operăm, iar în prezent lucrăm doar cu operatori de transport autorizați. Multe țări din UE au reglementat serviciile de ridesharing precum Uber, oferind astfel mai multe opțiuni de mobilitate cetățenilor lor. Avem încredere că România se va alătura în curând acestui trend", au declarat oficialii Uber.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE