Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rănile misterioase de pe mâna lui Trump. Un dermatolog explică de la ce ar putea proveni

Postat la: 19.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte Donald Trump a afișat câteva răni misterioase pe mână, când a părăsit miercuri reședința sa din New York pentru a asista la cel de-al doilea proces de defăimare al lui E. Jean Carroll. Un expert în dermatologie a explicat ce ar putea fi.

La fel ca și în cazul sănătății lui Trump în trecut, oamenii de pe X (fostul Twitter) s-au grăbit să speculeze cu privire la cauza acestor semne. Unii au ghicit că ar fi avut "herpes la mâini" sau că ar fi suferit recent o căzătură, scrie Business Insider.

Deși este dificil să diagnostichezi o afecțiune a pielii privind o fotografie, dr. Joshua Zeichner, profesor asociat de dermatologie la Spitalul Mount Sinai din New York, a declarat că Trump are probabil o erupție cutanată - care poate fi cauzată de aproape orice.

"Erupțiile de pe mâini pot fi cauzate de o varietate de factori, de la infecții la afecțiuni inflamatorii și până la expuneri externe", a spus Zeichner.

Specialistul a împărtășit patru posibilități pentru erupțiile de pe mâinile lui Trump, toate fiind probabil mai puțin interesante decât ceea ce teoretizează internetul.

Posibilitatea 1: Mâinile sale sunt prea uscate
Zeichner a spus că cele mai frecvente cauze ale erupțiilor de pe mâini sunt uscăciunea și spălarea excesivă. Având în vedere că Trump este un autoproclamat "germofob", teoria spălării excesive a mâinilor ar putea fi plauzibilă. Temperaturile scăzute pot duce, de asemenea, la uscarea pielii, care este mai frecventă iarna.

Posibilitatea 2: Bășici de la jocul de golf
O altă posibilitate este reprezentată de bășici, care, potrivit lui Zeichner, ar putea fi cauzate de "de activități precum golful, ridicarea greutăților sau baseball-ul". Din moment ce se știe că Trump joacă mult golf, acesta este, de asemenea, o posibilă cauză a ranilor.

Posibilitatea 3: Expunerea la suc de citrice
Zeichner a spus că ar putea fi vorba despre o arsură care poate apărea la expunerea la soare a pielii după contactul cu citrice, de exemplu.

Posibilitatea 4: Niciuna dintre variantele de mai sus
După cum a subliniat Zeichner, erupțiile de pe mâini pot fi cauzate de aproape orice, inclusiv de înțepăturile de insecte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE