ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Putin trimite lupi pe linia frontului din Ucraina. Cum reacționează animalele când aud sunetul dronelor kamikaze

Postat la: 28.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusia a desfășurat lupi în prima linie a frontului în Ucraina, deoarece fiarele reacționează devreme la sunetele dronelor kamikaze, scrie The Sun.

Soldații spun că animalele au un bun simț al mirosului, sunt sociabile și active și pot avertiza în avans despre pericol. Doi lupi îmblânziți au fost trimiși să slujească alături de soldații lui Vladimir Putin și vor urma mai mulți dacă experimentul este un succes.

„Animalele de pradă pot auzi apropierea dronelor și pot avertiza în avans despre pericol. Vor ajuta soldații ruși să efectueze misiuni de luptă în zona [de război]", scrie presa rusă. Cele două femele au fost salvate din regiunea siberiană Hakassia și crescute de îmblânzitorul de lupi Aleksandr Konciakov.

Într-un videoclip, el poate fi văzut hrănind cu înghețată una dintre lupoaice, numită Visota. „Cățeii fără mamă mi-au fost aduși de vânători. Au o intuiție excelentă și sunt inteligenți." Șeful Circului de Stat din Moscova, Edgard Zapașni a spus că „speră că cei doi lupi, care vor fi alături de luptătorii noștri, să nu fie răniți și că soldații îi vor înconjura cu grijă și le vor asigura siguranța".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE