Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Putin asistă la lansarea unui nou tip de submarin nuclear, o armă apocaliptică ce poate provoca un tsunami devastator

Postat la: 24.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a asistat marți la lansarea unui nou tip de submarin nuclear, care urmează să fie echipat cu viitoare drone submarine nucleare, o armă apocaliptică ce poate provoca un tsunami devastator. Probleme pentru NATO după ultimele înarmări programate de ruși.

Putin a asistat marţi, în cadrul unei vizite la şantierul naval militar de la Sankt Petersburg, la lansarea submarinului nuclear Belgorod, la fabrica Sevmaş din Severodvinsk, în nord-vestul Rusiei, printr-o teleconferinţă. Marina rusă a anunţat că submarinul, care urmează să fie dotat cu drone de tip Poseidon, urmează să intre în serviciu în 2020, potrviti news.ro. Poseidon poate ţinti zone de coastă cu o armă nucleară puternică şi să provoace un tsunami devastator. Putin a anunţat că testele dronei au fost efectuate cu succes. Liderul de la Kremlin a vorbit pentru prima oară despre drona cu propulsie nucleară - într-o panoplie de arme noi - într-un discurs adresat naţiunii, anul trecut. El ameninţa atunci că aceste arme vor face inutilizabile sistemele apărării antirachetă ale Statelor Unite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE