Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Putin a comandat două avioane pentru "sfârșitul lumii". Va controla Rusia din zbor, în timpul războiului nuclear

Postat la: 27.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusia ia în calcul posibilitatea declanșării unui război nuclear, iar pentru asta președintele Vladimir Putin vrea să se asigure că poate conduce din aer forțele armate de la Moscova. Liderul de la Kremlin a comandat două avioane pentru "sfârșitul lumii", care sunt niște aeronave adaptate ale modeului IL-96-400M.

Primul avion prezidențial nou comandat se află deja în construcție, a anunțat o sursă din sectorul militar industrial, citată de Daily Mail. Viitorul avion de comandă al Kremlinului va înlocui aeronava Ilyushin Il-80 Maxdomes existentă, aflată în prezent la dispoziția Vladimir Putin. În principiu, noile avioane pentru "sfârșitul lumii" sunt proiectate pentru președintele Rusiei și pentru alți înalți oficiali militari, din Serviciile de Securitate și miniștri ai Moscovei, în cazul unui război nuclear. Aeronava este tot timpul acompaniată și apărată de avioane de luptă, putând fi alimentată în zbor. Proiectul se numește Zveno-3S, iar avionul este construit la uzina din Voronezh. Sistemul radio al noului avion va face posibilă darea comenzilor de către președintele Rusiei din zbor către trupe, aviație strategică, lansatoare de rachete și submarine care transportă arme nucleare, pe o rază de acțiune de 6.000 de kilometri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE