Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pupilul lui Marian Petrache de la Ministerul Transporturilor, consiliat de ucenicul lui Necolaiciuc, Noapteş și Gruia Stoica

Postat la: 03.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca urmare a scorului foarte bun de la alegerile prezidențiale, baronul de Ilfov, Marian Petrache, și-a impus imediat o serie de oamani în echipa lui Ludovic Orban.

Astfel, administratorul public al județului Ilfov, Ionel Scrioşteanu, a fost numit, la sfârșitul lunii noiembrie 2019, în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Acesta este din 2012, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, și administratorul public al județului Ilfov. Adică omul de casă și de încredere al baronului de Ilfov, dupa cum afirma cei de la puterea.ro.

Numai că, imediat după ce a descălecat la Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioşteanu și-a luat drept consilier un profesor de istorie, Ștefan Roşeanu, care, prin vara lui 2012 a fost impus de fostul ministru al Transporturilor, Ovdiu Silaghi, la propunerea și susţinerea lui Gruia Stoica, drept director general la CFR Călători. În cele șase luni cât a stat la CFR Călători, el a făcut tandem cu controversatul Valentin `Smart` Dorobanţu, remarcându-se prin umflarea organigramei cu o armată de directori și directorași, dar și prin faptul că avea tot timpul la dispoziție trei șoferi și vreo cinci-șase consileri, dintre care unul devalizase regia de transport local de la Ploiești.

Fiind absolvent al unei facultăți de istorie, Ștefan Roşeanu și-a făcut ucenicia la machetele de tipografie ale unui cotidian central, iar ulterior și-a început practica în domeniul feroviar pe culoarele Palatului CFR, fiind școlit de celebrii „ceferişti" Mihai Necolaiciuc și Alexandru Noapteş, după care a conținut studiile feroviare sub tutela lui Gruia Stoica, mai specifica sursa citata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE