Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD a pierdut dezastruos. Cum ramane cu pariul dintre Rares Bogdan si Bogdan Chirieac

Postat la: 27.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu cateva zile inainte de alegerile europarlamentare, Bogdan Chirieac a facut un interviu la dcnews.ro cu Rares Bogdan. In timpul dialogului, cei doi au facut un pariu inedit, facand prognoze pentru rezultatul votului popular.

Bogdan Chirieac:
- PSD: 35-40%
- PNL: 15%
- USR: 20-22%
- ALDE: 8-10%
- Pro România: 5%, plus-minus
- UDMR: 6%
- PMP: nu va atinge pragul

Rareş Bogdan:
- PNL: 28%
- PSD: 27,8%
- USR: 15%
- ALDE: 9%
- Pro România: 8%
- PMP: 4,9%
- UDMR: - vor intra în parlament.

Miza pariului a fost ca daca Bogdan Chireac pierde, atunci dcnews.ro va prelua in fiecare zi doua stiri despre Rares Bogdan. În caz contrar, Rares Bogdan ar fi urmat sa citeze la toate apariţiile sale publice o informaţie din DC News, specificand numele publicatiei online.

"Vreau să vă rog ca în momentul în care scorurile sunt mai apropiate de ce voi trece eu pe hârtie, dumneavoastră să-i rugaţi pe distinsa doamnă şi pe colegii de redacţie să-mi preia în fiecare zi, două ştiri pe DC News. În caz contrar, eu voi spune la toate apariţiile mele publice, voi cita o informaţie din DC News. Voi spune numele DC News.ro. Facem înţelegerea?", a afirmat Rares Bogdan, iar Bogdan Chiriac a fost de acord. Intrucat este evident ca Rares Bogdan a castigat pariul, isi va tine Chirieac promisiunea?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE