Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PS Gurie a murit de COVID-19 deși era vaccinat cu 3 doze. Patriarhia Română confirmă!

Postat la: 21.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PS Gurie, episcopul Devei şi Hunedoarei, care era internat de două săptămâni la Spitalul Judeţean din Deva cu COVID-19, a murit, joi, în urma unui stop cardio-respirator, după ce, în ultimele zile, a fost intubat.

El ar fi împlinit 53 de ani la finalul acestui an. PS Gurie ar fi rămas în viață, dacă medicii nu ar fi decis ca să îl transfere la un alt spital, în Târgu-Mureș. Se pare că decesul ar fi avut loc chiar în timpul pregătirilor pentru transfer. PS Gurie a fost și vaccinat, chiar și cu a treia doză.

"Întrucât astăzi a apărut o știre falsă după plecarea din această viață a Preasfințitului Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, vă rog sa primiți această mică, dar necesară precizare: Preasfințitul era vaccinat. Din nefericire s-a infectat și a ajuns la spital intr-o stare mai avansată a acestei perfide boli. Dumnezeu să odihnească sufletul bun și nobil al acestui vrednic slujitor al Bisericii lui Hristos!", a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române. PS Gurie avea diabet, boală considerată comorbididate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE