Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protest pentru Dragnea în fața Penitenciarului Rahova

Postat la: 04.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Cerem rejudecarea procesului lui Dragnea", "Dragnea, deținut politic" și "Judecătorii ÎCCJ, anchetați pentru abuz în serviciu", sunt unele dintre mesajele de pe pancartele afișate de protestatari.

CCR a adus precizări oficiale, ieri, după decizia de admitere a conflictului juridic dintre Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) pe tema completurilor specializate în fapte de corupție. Astfel, completurile de trei judecători de la ICCJ au fost declarate neconstituționale.

Potrivit CCR, Liviu Dragnea rămâne mai departe la închisoare după decizia de miercuri, pentru că a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare, iar decizia instanței de control a Constituției se referă doar la dosarele în care nu au fost pronunțate condamnări definitive. Decizia CCR nu a rămas fără urmări în interiorul Partidului Social Democrat (PSD).

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a solicitat public, la scurt timp după decizia Curţii Constituţionale, înfiinţarea unei comisii de anchetă care să „elucideze cine a făcut presiuni asupra judecătorilor CCR" pe această temă şi „dacă aceste presiuni au determinat condamnarea politică a preşedintelui Liviu Dragnea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE