Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protest în Piaţa Victoriei: "De ce nu spuneţi că nu a fost declarată epidemia?"

Postat la: 13.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe sute de persoane au protestat aseară în faţa Palatului Victoria împotriva restricţiilor guvernului şi a mass-media, plătită pentru a difuza doar ştiri potrivite celor care organizează "dictatura medicală."

Iniţiatorul acţiunii, creatorul de modă Iosefina Pascal, a făcut apel la jurnaliştii prezenţi la manifestare să prezinte publicului că Ministerul Sănătăţii nu a declarat oficial epidemia, prezentând în acest sens un document al acestei instituţii. "De ce nu spuneţi, România.tv că nu a fost declarată epidemia? Câţi bani aţi luat de la Orban? 40 de milioane. Mass-media manipulează pe banii statului. Investitorii fug de România. Peste 2 milioane de oameni nu au locuri de muncă," a spus Iosefina Pascal într-o abordare live pe facebook. „M-a indignat acest proiect de lege. E împotriva drepturilor omului. Declararea pandemiei în României, la ordinul OMS, e împotriva Constituției", a declarat un bărbat.

O femeie are nemulțumiri profunde legate de purtarea măștii: „În legătură cu masca, masca nu protejează pe nimeni, dacă vreți să știți. Masca nu vă protejează de niciun virus. Este ca și cum ați pune un gard de sârmă împotriva țânțarilor, înțelegeți? Masca este semnul sclaviei, atât. Masca nu protejează. Nu port și nici n-o să port. Mai rău îmbolnăvește. Pentru că oxigenarea creierului, oxigenarea organismului, nu se face optim". Datele oficiale arată că, în România, cazurile de coronavirus sunt pe un trend ascendent, sâmbătă înregistrându-se un nou record de cazuri noi înregistrate în 24 de ore: 698. Majoritatea protestatarilor nu au purtat măşti. Jandarmeria a aplicat amenzi în cuantum de 16.500 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE