Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protejează-ți piesele de mobilier pentru mai mult timp cu aceste soluții rapide

Postat la: 11.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu toții ne dorim ca locul nostru preferat de acasă să fie mereu curat, să ne ofere o stare de bine și acel confort de care avem nevoie după o zi lungă. Fie că vorbim despre sufragerie, dormitor sau biroul nostru de acasă, aici avem piese de mobilier, care pot deveni succetibile la murdărie, praf sau pete.

Pot exista anumite situații în viață, în care lucrurile să iasă de sub controlul nostru, precum să ne trezim cu pete pe canapeaua din sufragerie sau chiar zgârieturi provocate de copii noștri, de oaspeți sau de animalul de companie.

Indiferent că ai o canapeaua nouă și vrei să o protejezi sau este mai veche și îți dorești să îi împrospătează aspectul o husă de canapea este alegerea ideală de care te poți folosi. 

Același lucru este valabil pentru dormitorul tău, unde îți dorești să te relaxezi, să scapi de grijile acumulate peste zi, iar un pat aspectos, primitor, te va ajuta foarte mult, în acest sens. 

Să nu mai vorbim de scaunele din bucătărie, unde petele sunt la ordinea zilei pentru mulți dintre noi. Dar toate aceste lucururi se pot rezolva foarte ușor, fără investiții mari. 

Iată deci,  câteva huse utile care ți-ar putea ușura viața.

Huse de canapea

După o zi obositoare la muncă primul loc în care vrei să te oprești când ajungi acasă este canapeaua ta. Aici te întâlnești nu doar cu mult așteptata relaxare, dar și cu cei dragi, petrecând momente cu adevărat magice, împreună. 

O seară de film alături de persoana iubită sau de prieteni, cu un bol mare de chipsuri și un sos lângă este aproape imposibil să se termine fără o pată pe canapea. 

Exemple de acest fel sunt infinite, iar unele pete precum cele de vin sau unele sucuri pot fi foarte dificil de curâtat. 

Pentru a nu avea această grijă, de fiecare dată, alege să te folosești de o  husă de canapea pe care o poți înlocui foarte ușor, fiind o metodă eficientă dar și mai ieftină prin care poți să menții canapeaua curată.

Huse de scaune

Studiile arată că cel mai mult timp de către om în casa lui este petrecut în bucătărie fiind locul unde se întâmplă aproape orice.

Indiferernt că tu, copii tăi sau invitații au provocat anumite pete pe scaunele din bucătărie, nu este un motiv de îngrijorare.Aceste situații sunt normal în orice casă și se pot rezolva destul de ușor. 

Pentru că nu poți să rămâi cu pata pe scaun dar nici nu poți să schimbi tot setul de scaune, de fiecare dată când se întâmplă un incident de acest gen, este bine să te orientezi către o soluție accesibilă ca preț și rapid. 

Optează pentru varianta ușoară de a scăpa de pete, de a împrospăta aspectul scaunelor din bucătărie sau de la le proteja, alegând huse scaune bucatarie pe CasaMoise.ro, aici având o multitudine de variante în funcție de culoare, modelul și mărimea scaunului. 

Huse de pat 

Dormitorul este locul nostru intim, în care  vrem ca totul să fie perfect, de la lenjeria patului la lumina ambientală, confort și design. În plus, acest loc este cel în care ne dorim să ne simțim cu adevărat relaxați. 

O husă de pat, pe lângă faptul că menține lenjeria de par curată o și protejează și o menține intactă. 

Un alt plus pe care îl poate aduce este cromatica sau modelele din care poți alege. Fiind în diferite culori, o husă adecvată poate crea un design cu totul deosebit, în dormitorul tău. 

Foarte ușor de folosit, la un preț bun dar și reutilizabilă este o alegerea perfectă pentru tine.  

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE