Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Profeția lui Elon Musk! Multe companii nu vor supraviețui. "Vreau să fiu realist în privința asta. Tesla nu este imună!"

Postat la: 21.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CEO-ul Tesla, Elon Musk, prezice că unele companii vor da faliment în următoarele 12 luni. Nu a mers atât de departe încât să spună că vor fi concurenți Tesla, dar felul în care a spus-o a făcut să se simtă acest lucru.

În ultimul an, Elon Musk s-a plâns adesea de macroeconomie, inflație și creșterea ratei dobânzii, toate care afectează puterea de cumpărare și economia generală, conform electrek.co.

El a prezis că această economie lentă va dura probabil încă un an înainte să se îmbunătățească.

La adunarea anuală a acționarilor Tesla, Elon Musk și-a reiterat părerile asupra economiei acționarilor Tesla pentru a-i avertiza că următoarele 12 luni ar putea fi dificile:

"Vor fi 12 luni dificile. Vreau să fiu realist în privința asta. Tesla nu este imună la mediul economic global. Nivelurile macroeconomice vor fi dificile în următoarele 12 luni." a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk.

CEO-ul a adăugat că el crede că „multe companii" nu vor supraviețui:

"Tesla va trece peste asta și ne vom descurca bine, dar cred că vom vedea o mulțime de companii în faliment.", a avertizat Elon Musk.

Elon Musk crede că va lăsa Tesla într-o poziție excelentă atunci când economia va reveni din nou.

El nu a precizat care companii crede că vor da faliment, dar a menționat asta imediat după ce a spus cât de greu este să faci vehicule electrice profitabil și a împărtășit acest grafic care arată câți bani pierde concurența Tesla:

CEO-ul a spus că Tesla este în măsură financiară să supraviețuiască acestei recesiuni economice datorită capacității sale de a produce vehicule electrice cu o marjă brută pozitivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE