Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Profeția biblică care riscă să devină realitate în războiul dintre Israel și Hamas. Super-semnul care a făcut ceasul profetic să ticăie!

Postat la: 13.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De foarte mulți ani Israelul și gruparea paramilitară palestiniană Hamas au dus lupte grele, însă în urma izbucnirii războiului din Orientul Mijlociu, întreaga planetă își readuce aminte de blestemul pe care poporul evreu l-a atras asupra sa odată cu răstignirea Mântuitorului și anume: „Sângele Lui să fie asupra noastră şi asupra copiilor noştri."

Însă, foarte puțini oameni știu că în urmă cu 2.500 de ani a fost făcută o profeție biblică care riscă acum să devină realitate chiar în contextul războiului din Israel- Fâşia Gaza. Greg Laurie, autor, evanghelist și pastor al Harvest Christian Fellowship din sudul Californiei care a analizat cu atenţie războiul în Israel, a readus în atenția publică profeția biblică care oferă detaliile şi punctul central al evenimentelor din timpul sfârșitului. Autorul spune că atacurile asupra Israelului pe care gruparea teroristă Hamas, susținută de Iran, le lansează ar putea fi începutul unei serii de evenimente prezise cu secole în urmă în Sfânta Scriptură.

„Acest război este diferit (...) Este interesant cum se întoarce mereu la Ierusalim. Biblia a prezis, cu mii de ani în urmă, că evenimentele din timpul sfârșitului se vor învârti în jurul Ierusalimului. Nu în San Francisco. Nu Los Angeles. Nu Moscova. Nu la Paris. Ierusalimul va avea un rol cheie aici, va fi punctul central al evenimentelor din timpul sfârșitului", a spus Greg Laurie. Cel care a făcut această profeție este însuși profetul Zaharia care a prezis cum Dumnezeu va folosi orașul Ierusalim pentru a aduce judecata Sa asupra lumii.

"În ziua aceea voi face din Ierusalim o stâncă de neclintit. Toate națiunile se vor aduna împotriva lui pentru a încerca să-l miște, dar nu vor face decât să se rănească pe ele însele" (Zaharia 12:3). Astfel, Greg Laurie spune că nu există nicio îndoială că "super-semnul care a pus ceasul profetic să ticăie" este reîntregirea națiunii Israel în patria lor. Cât despre ajutorul acordat de SUA pentru Israel, pastorul a reamintit de profeția lui Ezechiel. „Sunt mândru să spun că Statele Unite au fost prima națiune care a recunoscut reîntregirea națiunii Israel în patria lor."

Foarte important de precizat este faptul că pastorul a reamintit că Persia este numele antic al Iranului de astăzi, spre care o alta ţară, posibil Rusia, va mărșălui o invazie dinspre nord de către Magog. „Așadar, Biblia a prezis cu sute de ani în urmă că această forță mare din nordul Israelului o va ataca după ce va fi regrupat, iar unul dintre aliații care vor ataca Israelul împreună cu mama Rusia sau Magog, oricine ar fi, va fi Iranul sau Persia (...) Informaţiile sunt interesante. Nu spun că se va întâmpla asta, dar preventiv dacă mâine veţi vedea titluri precum Rusia atacă Israelul atunci puneti-vă centurile de siguranță", a încheiat Greg Laurie

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE