Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Probleme la evacuarea alpinistului Torok Zsolt, decedat în Făgăraş. Elicopterul nu a putut interveni

Postat la: 17.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului dat iniţial dispărut în Munţii Făgăraş nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteorologice, acesta urmând a fi coborât de pe munte pe cale terestră de către echipele Salvamont, a declarat, sâmbătă seara, şeful Salvamont Sibiu, Adrian David.

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului decedat în zona vârfului Negoiu nu a putut interveni. Se va face evacuarea acestuia pe cale terestră de către echipele Salvamont", a precizat reprezentantul Salvamont Sibiu. Alpinistul Torok Zsolt a fost localizat, sâmbătă după-amiază, în zona vârfului Negoiu, după ce a fost dat dispărut în Munţii Făgăraş, în cursul dimineţii acestei zile, fiind căutat de echipe ale Salvamont Sibiu şi Argeş, de jandarmi sibieni şi argeşeni, dar şi de un elicopter al MAI. Apelul de solicitare a intervenţiei de salvare a fost făcut de soţia acestuia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE