Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prințul Playboy a murit la 38 de ani. Fiul sultanului din Brunei organiza petreceri luxoase cu vedete

Postat la: 27.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prințul Azim, al șaselea copil al sultanului din Brunei și al patrulea în ordinea succesiunii la tron, a murit sâmbătă, la vârsta de 38 de ani. Prințul Playboy, cum era supranumit Azim, a murit după o suferință îndelungată, cauzată de lupta cu o boală incurabilă.

Prințul Azim a murit sâmbătă și a fost înmormântat în aceeași zi, conform tradiției islamice. Sultanul a decretat șapte zile de doliu în Brunei (mic stat situat în nordul insulei Borneo, pe coasta Mării Chinei de Sud, din Asia de Sud Est), pe parcursul cărora petrecerile sunt interzise. Singurele informații despre moartea fiului sultanului, oferite de presa oficială din Brunei, fac referire la un tratament de lungă durată pentru o afecțiune gravă.

Educat la Londra, mare iubitor de petreceri și putred de bogat, cu o avere estimată la 5 miliarde de dolari, Azim era, în mod firesc, un magnet pentru vedete. Pamela Anderson, Joan Collins, Naomi Campbell și chiar regretatul Michael Jackson au fost fotografiați în compania lui Azim. De asemenea, actrițele Misha Barton și Scarlett Johansson s-au numărat printre prietenii apropiați ai prințului.

Azim a organizat, de asemenea, petreceri frecventate de numeroși avocați ai drepturilor comunității gay, printre care Caitlyn Jenner și Mariah Carey. În mod evident un suporter al comunității LGTB, Azim nu a discutat însă niciodată deschis despre orientarea sa sexuală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE