Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul politician important care își cere scuze celor nevaccinați: "Voi ați avut dreptate, noi am greșit"

Postat la: 01.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Danielle Smith, premierul provinciei Alberta, Canada, este primul politician ales din lume care a prezentat scuze sincere celor nevaccinați pentru crimele comise de guvern împotriva drepturilor omului în timpul lockdownurilor Covid.

Având în vedere că acum înțelegem că vaccinurile Covid nu opresc transmiterea virusului și că au provocat milioane de morți subite la persoane tinere și sănătoase, premierul Smith a fost întrebată dacă își va cere scuze în numele statului Alberta pentru tratamentul autoritar al guvernului față de cei nevaccinați.

Ea a răspuns: "Pot să-mi cer scuze chiar acum. Îmi pare profund rău", a spus ea, "pentru toți cei care au fost supuși în mod nepotrivit discriminării ca urmare a statutului lor vaccinal, îmi pare profund rău". Pentru orice angajat guvernamental care a fost concediat de la locul de muncă, din cauza statutului lor vaccinal, și le urez bun venit înapoi dacă vor să se întoarcă".

Chiar mai uimitor decât scuzele sincere, premierul Smith a declarat că ia în considerare în mod serios acordarea unei amnistii legale pentru orice albertani acuzați de infracțiuni de blocare a campaniilor de vaccinare. Alberta este prima jurisdicție din Canada - poate chiar din lume - care își cere scuze față de cetățenii săi nevaccinați pentru că i-a discriminat.

Deloc surprinzător, premierul este acum subiectul unor atacuri din partea presei mainstream și a Big Tech care încearcă să o reducă la tăcere. Săptămâna trecută, premierul Smith a anunțat că Facebook i-a suspendat în mod inexplicabil contul pentru câteva zile.

"Big Tech și cenzura guvernamentală devin un pericol pentru libertatea de exprimare în întreaga lume", a protestat Smith miercuri, într-un tweet în care i-a etichetat pe proprietarul Twitter, Elon Musk, și pe directorul general al Meta, Mark Zuckerberg. "În calitate de premier al unei provincii cu 4,6 milioane de locuitori din Albert - dacă mă pot împiedica să comunic cu voi, imaginați-vă ce pot face cu oricare dintre noi. Indiferent de înclinațiile noastre politice, trebuie să ne opunem cu toții cenzurii."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE