Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul centru mondial de transfuzie pentru persoanele nevaccinate oferă 1.000 de dolari pentru sânge necontaminat de serurile mARN

Postat la: 05.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A apărut primul centru de transfuzie pentru persoanele nevaccinate din lume. Clinica oferă până la 1.000 de dolari pentru donații de sânge de la persoanele nevaccinate.

Medicul naturopat elvețian George Della Pietra consideră că oamenii din întreaga lume ar trebui să fie liberi să aleagă dacă să primească sau nu vaccinul anticovid, relatează Epoch Times.

El consideră că același lucru ar trebui să fie valabil și pentru cei care primesc transfuzii cu sânge "vaccinat".

"Problema este că, în momentul de față, nu avem de ales", a declarat Della Pietra, fondatorul serviciului non-profit Safe Blood Donation, care pune în legătură beneficiarii de sânge nevaccinat cu donatori din 65 de țări.

"A fost foarte clar încă de la început că agitația COVID a scăpat de sub control", a spus Della Pietra. "Nu a fost atât de periculos pe cât se spune că a fost.

"În calitate de naturopat, nu pot da niciun sens acestei pandemii, care nu a fost niciodată cu adevărat o pandemie. Ea lasă loc pentru atât de multe explicații".

Della Pietra crede că o injecție cu ARNm este mai periculoasă decât sunt dispuse să recunoască companiile farmaceutice. El a spus că numărul tot mai mare de reacții adverse reprezintă un motiv pentru a pune la îndoială siguranța și eficiența acestora.

Datele de la CDC au arătat că persoanele vaccinate au reprezentat 58,6 la sută (6.512) din decesele COVID-19 în luna august - de la 41 la sută în ianuarie.

"Nu mai putem spune că aceasta este o pandemie a celor nevaccinați", a declarat Cynthia Cox, vicepreședintele Kaiser Family Foundation, într-un articol publicat în The Washington Post la 23 noiembrie.

Aproape 70 la sută din cele 8 miliarde de persoane din lume au primit cel puțin un vaccin cu ARNm pentru COVID-19 de când vaccinurile au început să fie distribuite în 2021, în momentul de vârf al răspândirii virusului.

Fiecare dintre cele trei vaccinuri primare cu ARNm pentru COVID-19 conține fragmente de "proteină spike" COVID-19, care se leagă la nivel celular pentru a stimula un răspuns imunitar la virus.

Della Pietra consideră că aceste proteine spike produc "simptome clasice" - și anume cheaguri de sânge - care l-au "îngrozit".

"Nu am văzut niciodată ceva similar - și nu mă refer doar la proteinele spike", a declarat Della Pietra pentru The Epoch Times într-un interviu telefonic.

"Este de necrezut, pentru că nu am mai avut niciodată această problemă. Au trecut doar doi ani. Ei vor să mențină povestea [că un vaccin cu ARNm] nu este periculos".

Deși sângele și plasma donate trebuie să fie supuse unui proces de curățare înainte de transfuzie, Safe Blood Donation spune că acest lucru nu este suficient pentru a elimina toate ingredientele ARNm.

"Mă refer la oxidul de grafenă și la componentele anorganice nedeclarate din vaccin, pe care le putem vedea în sânge. Când le văd, nu am nicio idee despre cum putem scăpa din nou de ele", a declarat Della Pietra.

Della Pietra a declarat că, din câte știe el, Safe Blood Donation, cu sediul în Elveția, este primul serviciu de donare de sânge nevaccinat de acest tip.

"Așadar, nu există încă nicio bancă de sânge cu sânge fără ARNm, nici măcar la noi", afirmă Safe Blood Donation pe site-ul său.

"Și, deși am întrebat deja sute de clinici, în acest moment - cel puțin în Europa - toate refuză încă să permită dreptul omului de a alege liber sângele cu ei - sau cel puțin nu vor să fie menționate pentru că, altfel, se tem de represalii."

Della Pietra a declarat că obiectivul principal al Safe Blood Donation nu este acela de a înființa o bancă de sânge fără ARNm. Mai degrabă, este de a face posibilă potrivirea donatorilor de sânge nevaccinați și a receptorilor nevaccinați, "pe care îi aducem împreună într-o clinică (partener medical) care permite alegerea donatorului de sânge".

Site-ul medical Seed Scientific a declarat că băncile de sânge și companiile de biotehnologie vor oferi până la 1.000 de dolari lunar pentru donații de sânge.

În timp ce Della Pietra a declarat că nu există bănci de sânge nevaccinat, el vede cererea de sânge nevaccinat în creștere.

"Acesta este motivul pentru care am decis să fac [SafeBlood Donation]. Am vrut să fac o rețea pentru persoanele nevaccinate care caută un donator de sânge pentru că au nevoie de el - fie că au o operație programată sau o urgență", a spus el.

Safe Blood Donation a început să lucreze în Statele Unite în urmă cu aproximativ o lună, construind o infrastructură de parteneri medicali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE