ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Primarul din Bușteni, reținut pentru 24 de ore după ce a agresat o femeie

Postat la: 24.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul din Bușteni, acuzat că a agresat o femeie de 36 de ani, administrator al unei societăți comerciale, a fost reținut joi pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Prahova, în urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului acuzat că a agresat o femeie, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

„În continuarea cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova sub directa supraveghere și coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, referitoare la situația prezentată, fața de bărbatul în cauză a fost dispusă, la data de 24 octombrie a.c., continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă, precum și pentru săvârșirea infracțiunilor de influențarea declarațiilor și instigare la mărturie mincinoasă", transmite Poliția Prahova.

Polițiștii au fost sesizați în 16 octombrie despre faptul că, în stațiunea Bușteni, un bărbat de 58 de ani, care îndeplinește o funcție de autoritate publică, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a agresat fizic și verbal o femeie de 36 de ani, ce are calitatea de administrator al unei societăți comerciale.

Polițiștii spuneau atunci că bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului și ar fi dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul. Surse din anchetă susțin că este vorba de Mircea Corbu, primarul orașului Bușteni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE