ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Primarul din Bușteni Emanoil Savin a murit după un infarct la un meci de fotbal. El a decedat in ziua in care aniversa 40 de ani de casnicie

Postat la: 04.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, a murit duminică în urma unui stop cardiac. Edilul stațiunii, care era cunoscut cu probleme cardiace, a făcut infarct în timpul unui meci de fotbal. Decesul edilului a fost confirmat de Mariana Miu, managerul Spitalului Sinaia.

Savin urma un tratament de specialitate la o clinică din București. El a fost adus cu ambulanța de la Bușteni la Sinaia, s-a încercat preluarea lui de către un elicopter, pentru a fi dus la București, dar era iresuscitabil. S-a efectuat protocolul de resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul, a precizat managerul spitalui din Sinaia.

Pe pagina de Facebook a lui Emanoil Savin a fost postat un mesaj aniversar, cu o cazia împlinirii de 40 de ani de căsnicie. "Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 - 4 august 2024". Condoleante familei din partea ziarului nostru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE