Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima întrebare la care nu a răspuns Klaus Iohannis în noul mandat

Postat la: 25.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat în discursul avut duminică seara faptul că se va implica în crearea unei noi majoritati parlamentare. Iohannis a refuzat să-i răspundă ulterior unei jurnaliste și cum anume se va implica în acest proces.

„Acum, dupa aceasta victorie, sunt multe lucruri de facut, sunt multe lucruri de reparat. Ma voi implica pentru a crea o noua majoritate, o majoritate compusa din partidele democratice care vor duce Romania spre modernizare, spre europenizare, spre Romania normala. Si va promit inca un lucru: voi fi un presedinte total implicat pentru Romania", a afirmat Klaus Iohannis, în discursul său de învingător.

„Cum anume intenționați să obțineți schimbarea majorității parlamentare?", a fost întrebarea jurnalistei Anca Simina. Din imaginile video se poate vedea că Iohannis se întoarce către jurnalistă, dar nu-i răspunde. Potrivit Constituției României președintele țării nu are atribuția de schimbare a majorității în Parlament.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE