Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prim-procuror: Bărbatul care și-ar fi omorât cinci membri ai familiei s-a destăinuit anchetatorilor!

Postat la: 09.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-procurorul Laurențiu Palaghia, de la Parchetul Argeș, a declarat marți, în comuna Bascov în care 5 membri ai aceleași familii au fost găsiți morți în casă cu semne de violență, că presupusul autor le-ar fi povestit anchetatorilor cum a săvârșit fapta.

Potrivit prim-procurorului, „nu există dificultăți pe parte probatorie" în acest caz pentru că presupusul făptuitor a fost depistat rapid, într-o pădure din spatele casei în care au avut loc crimele, iar anchetatorii „au purtat discuții cu presupusul făptuitor care a relatat despre aceste fapte pe care le cercetăm". Bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, membru al familiei ai cărei membri au fost uciși, va fi condus la Parchet să dea și acolo declarații.

Palaghia a adăugat că până acum nu există informații privind un eventual conflict mai vechi în familie care să fi dus la aceste crime. Pe de altă parte, prim-procurorul a spus că nu se cunoaște încă motivul omuciderilor. „Era coerent si a relatat destul de liber si cursiv despre o anumita modalitate de savarsire a faptei", a adăugat acesta despre bărbatul care ar fi comis crimele.

Prim-procurorul a precizat despre crime că „este foarte posibil sa se fi petrecut inca din dimineata acestei zile". „Toate victimele poarta semnele unor agresiuni destul de intense", a adăugat acesta. El a mentionat că nu este vorba de plagi prin injunghiere, ci de lovituri cu „alt corp dur" pe care nu l-a numit. „Nu a fost agresiv, nu fugea, nu putea sa explice prea bine nici de ce se afla acolo. Prezenta rani superficiale, se pare ca a incercat sa-si faca rau, dar leziunile nu necesitau ingrijiri medicale, leziunile sunt superficiale", a mai declarat prim-procurorul de la Parchetul Argeș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE