Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Premieră: Cat a durat si care a fost ruta pentru cel mai lung zbor non-stop din istoria aviatiei

Postat la: 02.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 26 martie, la ora locala 12:57, zborul XAA4787 al Comlux, operat cu o aeronava Boeing 787 (P4-787), a decolat de la aeroportul din Seul si a petrecut urmatoarele 20 de ore in aer inainte de a ateriza in Buenos Aires, Argentina, la 21:16, ora locala.

Conform airlinestravel.ro, distanta parcursa intre capitalele Coreei de Sud si a Argentinei a fost de 19.483 km, iar ruta aleasa a fost peste Oceanul Pacific. Calatoria a durat 20 de ore si 19 minute. CEO-ul Comlux, o companie exclusivista care ofera servicii cu chartere de lux, a confirmat ca zborul a fost destinat clientilor privati si nu a fost doar un test. El a mentionat ca la bord au fost sase pilotti care s-au aflat la mansa aeronavei prin rotatie. De asemenea, in aeronava s-a aflat si un inginer. Pana la 26 martie, cel mai lung zbor din lume fara escala era cel operat de compania Australiana Qantas, intre Sydney si New York, care a durat 19 ore si 16 minute.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE