Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc e de părere că brandurile românești trebuie apărate în fața produselor unor multinaționale

Postat la: 15.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brandurile românești trebuie apărate în fața produselor de brand a unor multinaționale, a declarat Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR), în cadrul emisiunii Agroexpert de la Canal 33 moderată de Simona Man.

"La industria cărnii preparate din carne există un ordinul 560. Este un ordin care Asociația română a cărnii l-a făcut înainte de a intra în Uniunea Europeană pentru a se feri de parizer unguresc. Când a intrat ordin în funcțiune? La 1 ianuarie 2007. Ce s-a întâmplat? Am intrat în Uniunea Europeană când trebuia abrogat. Este funcțional încă, dar el nu se aplică decât producătorilor români, care comercializează. Acest ordin poate fi funcțional doar dacă se fac acele stas-uri se comunică Uniunii Europene să se aplice tuturor", a mai declarat Ştefan Pădure.

În ceea ce privește participarea României la Târgul Internațional Anuga 2023, din luna octombrie, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc a declarat că expozanți români din industria alimentară au fost primiți foarte bine.

Peste 77 de expozanți români au fost prezinți la Târgul Internațional Anuga 2023. Expunerea la Anuga a oferit expozanților români o platformă unică de a-și prezenta produsele și serviciile în fața unui public larg de specialiști și profesioniști din industria alimentară. Această oportunitate a fost utilizată în mod eficient pentru a consolida relațiile comerciale, pentru a explora noi parteneriate și pentru a identifica tendințele actuale din industria alimentară. De asemenea, au participat și 28 de producători români cu standuri individuale, fiecare oferind produse de înaltă calitate, reprezentând diversitatea și bogăția gustului românesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE