Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prahova: Bărbat dispărut după ce a părăsit spitalul fără aprobarea medicilor

Postat la: 21.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 51 de ani din localitatea Bărcăneşti a fost dat dispărut, miercuri, după ce a plecat din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti fără acordul medicilor, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, conform Agerpres.

„Azi, (...) în jurul orei 17,40, Poliţia municipiului Ploieşti a fost sesizată despre faptul că numitul Dumitru Matei, în vârstă de 51 de ani, aflându-se la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti, ar fi părăsit incinta unităţii fără încuviinţarea personalului medical şi nu a mai revenit până la acest moment, rudele nereuşind să îl găsească. Se pare că acesta ar fi plecat în cursul acestei zile din observatorul unităţii medicale, unde se afla pentru investigaţii", precizează IPJ Prahova.

Bărbatul dispărut are 1,65-1,70 metri înălţime, constituţie astenică, păr tuns scurt de culoare neagră şi barbă.

La momentul dispariţiei purta pantaloni sport de culoare neagră şi o bluză bleumarin. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE