Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Povestea stranie a "femeii toxice": Mirosea atât de urât încât asistentele și medicii au leșinat

Postat la: 17.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chiar dacă sunt pregătiți să facă față unor situații cărora mulți oameni obișnuiți nu le-ar face față, medicii sunt și ei, uneori, depășiți. Un astfel de caz, extrem de straniu și din punct de vedere medical, este cel al Gloriei Ramirez, popularizată de presă drept "femeia toxică".

La un sfert de oră după ce a ajuns la un spital din California, pe 19 februarie 1994, Gloria Ramirez a fost declarată moartă. Medicii și asistentele au încerca să-i salveze viața, dar în ciuda eforturilor, n-au reușit.

Când asistentele au scos cămașa femeii pentru a aplica electrozi de defibrilator, au observat o strălucire uleioasă ciudată pe corpul ei. Personalul medical a simțit, de asemenea, un miros de fructe macerate și usturoi care ieșea din gura femeii.

Asistentele i-au luat o probă de sânge, iar acesta mirosea a amoniac, iar medicul de urgență a fost de acord cu asistentele că ceva era în neregulă și nu avea legătură cu diagnosticul inițial de insuficiența cardiacă.

Dintr-o dată, una dintre asistente a leșinat. O altă asistentă a avut probleme de respirație. O a treia a leșinat, iar când și-a revenit, nu și-a putut mișca brațele sau picioarele.

În total, șase persoane n-au putut să o trateze pe Ramirez, pentru că li se făcea rău de îndată ce se apropiau de ea. Femeia a murit, dar cazul ei ciudat a continuat să ridice numeroase semne de întrebare.

Pentru a duce trupul la morgă a fost nevoie de intervenția unei echipe specializate în accidente chimice, iar corpul a fost depus într-un sicriu de aluminiu sigilat. O autopsie nu a avut loc decât o săptămână mai târziu, cu medicii echipați tot în constume speciale.

Presa a numit-o pe Ramirez „Doamna toxică", deoarece nimeni nu se putea apropia de corp fără să se confrunte cu o grămadă de probleme medicale. Cu toate acestea, nimeni nu a putut indica o explicație, în ciuda celor 3 autopsii,

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE